8.2.07

tornar a la feina



ahir en Turker m'havia dit que a lo millor tenia un nou "day off" perquè havien de portar els mobles futuristes a l'oficina. pero es veu que no, que els portaran dissabte. així que res, he anat cap a l'oficina. en turker avui era a una conferencia on hi assistien el comissari a l'ampliació i el primer ministre. per a les ments inquietes i interessades en el tema us adjunto el link on podreu trobar més informació.
suposo que aquí la gent (bé, millor dit, els cercles de poder) segueixen amb molt d'interès tot el que té a veure amb la UE. aquí la integració a la UE és el gran objectiu al que aspira el pais. però el discurs de la UE és que encara hi ha molt de camí per recorrer, i no només a Macedonia sino a tots els països de la regió. se'ls demana a més a més que cooperin entre ells per superar tots els odis que existeixen entre uns i altres. i fer reformes de la policia, de la justícia, etc.. una feinada!
pero bé, en turker m'ha dit que molt de bla bla bla avui. típic! abans havia anat a dinar amb l'Elya i un amic seu macedoni que estudia a Turquia i hem estat parlant, a part dels toros i dels san fermines, de Turquia i la UE. estem d'acord en que no hi ha excuses per integrar-la i que el discurs de la religió es una manera de guanyar vots.



la tarda ha passat sense més incidències i després de passar pel super a comprar 4 queviures i he tornat cap a casa.

fotos del dia

· un tros de fortificació bizantina que hi ha a l'altra banda del riu
· el llit on dormo!